Fizetés a PayPal rendszerén keresztül

A PayPal angol nyelvű, biztonságos oldalán keresztül VISA, MasterCard, American Express és Maestro bankkártyákat fogadunk el. Lehetőség van továbbá a PayPal által kínált alternatív fizetési módokra is.

Hogyan tudsz fizetni?

A fizetés a PayPal (PayPal Europe, Luxembourg) biztonságos rendszerén keresztül történik, mely gondoskodik a banki adataid magasfokú védelméről. Az online bankkártyás fizetés így gyors, egyszerű és biztonságos számodra.

A fizetés menete a következő:

A megrendelést követően a PayPal biztonságos, angol nyelvű felületére jutsz. Itt meg kell adnod a fizetésre alkalmas bankkártyád három adatát az alábbi ábra szerint:

- a Card number mezőbe írd be a bankkártyád számát szóközök és kötőjelek nélkül
- az Expiration date mezőbe a kártya lejárati dátumát kell megadnod, ugyanabban a formában, ahogy az a kártyádon szerepel (hónap/év)
- a CSC mezőbe írd be a kártya hátoldalán, az aláírási csíkon szereplő számsor utolsó 3 számjegyét

- kattints a sárga Review and Continue gombra

Az adatok sikeres megadását követően a következő képernyőn ellenőrizni tudod a tranzakció adatait, majd ha ezt megtetted, kattints a Pay Now gombra.

A tranzakciót a bank feldolgozza, és másodperceken belül visszaigazolja számodra a sikeres fizetést.

A kártyás fizetés a banki kivonatodon PAYPAL LINUXSHOPS néven jelenik meg.

Bármilyen probléma merülne fel, van lehetőség arra, hogy a kártyás fizetést követő 60 napon belül a kifizetett összeget visszautaljuk a bankkártyádra. A PayPal bizonyos esetekben - a visszaélések elkerülése érdekében - a fizetéskor zárol 1 Ft-ot vagy 1 USD-t a fizetésre használt bankkártyán, melyet viszont terhelni nem fog.

Bármilyen probléma esetén szívesen segítünk! Bankkártyád adatait viszont soha, semmiképp ne add meg nekünk, hiszen az nem tartozik ránk! A kártyás fizetés során sem jut el hozzánk semmilyen bankkártyaadat, így egy esetleges probléma esetén sem jelentene segítséget az, ha elküldenéd nekünk.

Amennyiben nem bankkártyával, hanem PayPal egyenleggel szeretnél fizetni, akkor a más oldalakon megszokott módon a fizetéskor jeletkezz be a PayPal felhasználói azonosítóddal, és a megszokott módon tudod kifizetni a rendelésed ellenértékét.

További információt angol nyelven a www.paypal.com oldalon találsz.

A további fizetési módokról ide kattintva találsz információt.